HIFU - Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett.

Den senaste tekniken för specifika fettområden

HIFU är den senaste tekniken för att rikta in sig på specifika fettområden, med 4D HIFU så skulpterar man kroppen. Det fungerar genom att leverera en 11-linjematris med fokuserad energi med reglerbart djup för att förstöra fettcellerna. Högfrekvensen hos ultraljudsvågorna leder till upphettning under huden, vilket effektivt förstör fettcellerna och stramar upp huden i området. Innehållet i de skadade fettcellerna leds bort naturlig via lymfsystemet som fungerar som kroppens egna dammsugare.

Hur fungerar fettreducering?

Laxus 4D HIFU är den senaste tekniken för att rikta in sig på specifika fettområden, med 4D HIFU så skulpterar man kroppen. Det fungerar genom att leverera en 11-linjematris med fokuserad energi med reglerbart djup för att förstöra fettcellerna. Högfrekvensen hos ultraljudsvågorna leder till upphettning under huden, vilket effektivt förstör fettcellerna och stramar upp huden i området. Innehållet i de skadade fettcellerna leds bort naturlig via lymfsystemet som fungerar som kroppens egna dammsugare.

Fördelar jämfört med kirurgi

Snabb läkning och återhämtning.
Ingen konvalescens tid.
Hudkvalitén på det behandlade området stärks.

Vilka resultat kan förväntas i ett ansiktslyft med Laxus 4D HIFU

Beroende på hud typ, ålder, område är resultatet individuellt. Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle. Oftast räcker det med en behandling. För personer med väldigt mycket överflödig hud rekommenderar vi 1–3 behandlingar. Hållbarhet upp till 6–8 år och man går tillbaka 5 till 10 år i hudstrukturen. Det passar för alla hudtyper för både män som kvinnor.

Information om HIFU-behandling

Behandlingen är en avancerad icke invasivt estetisk åtgärd. Mer specifikt är det ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp. Genom denna behandling levereras hög värmeenergi till huden och underliggande vävnader. Behandlingen når till samma hudlager som ett kirurgiskt ingrepp innebär, för att strama åt huden genom att direkt skada huden under. Därefter produceras nya starkare fibrer. Beroende på utgångläge, kan man räkna med att det oftast räcker med en behandling för resultat. Alla hudtyper, både män och kvinnor kan genomföra behandling med HIFU. Med HIFU ansiktslyft får man liknande effekt som vid botox, PDO-trådar och fillers, dock helt naturligt och är en riktig skin booster.

Vilka som inte får göra HIFU-behandling

  • Kvinnor som är gravida eller ammande,

  • Personer som injicerat PAAG (polyacnylamide hydrogel),

  • Personer med högt blodtryck, högt blodsocker, höga blodfetter och diabetiker,

  • Personer med abscess(då huden inte är normal),

  • Personer som genomför mikroplastisk operation,

  • Personer som har botox eller fillers i ansiktet eller näsan,

  • Personer med hjärtsjukdom eller som har gjort hjärtoperation.

HIFU Arm - 60 minuter

5000 kr

HIFU Dubbelhaka - 30 minuter

2490 kr

HIFU Käklinje & kinder - 30 minuter

3000 kr

HIFU Kärlekshandtag - 60 minuter

5500 kr

HIFU Lår / fram & baksida - 60 minuter

7000 kr

HIFU Mage - 60 minuter

5000 kr

HIFU Panna & runt ögonen - 45 minuter

3000 kr

HIFU Stuss / ridbyxlår - 60 minuter

8000 kr

HIFU Ansikte - 90 minuter

7000 kr